Hoppa till huvudinnehåll

Boende

Här hittar du boende för kortare och längre perioder. Nära till centrala Söderhamn, skärgården och fina idrotts- och motionsanäggningar.

Flygstaden AB erbjuder bostäder för alla lägen i livet. Tack vare vårt breda utbud av olika byggnader kan vi erbjuda såväl mindre och större lägenheter eller egna hus för barnfamiljen.

Inne på det avskilda och lugna före detta flottiljområdet har vi flera typer av boenden. För det tillfälliga, enkla boendet kan du välja vårt vandrarhem. Där kan du vistas i autentisk logementsmiljö, får din nattsömn i militärsängar och hänger in dina kläder i klassiska plåtskåp.

För större grupper kan vi ordna gemensamt billigt boende med vandrarhemsstandard i de rymliga och gedigna kasernerna. Totalt förfogar vi över 25 rum med sammanlagt 150 bäddar. Därutöver finns hotellrum, åtta enkelrum och lika många dubbelrum, till konkurrenskraftiga priser i ett antal flygelbyggnader vid de före detta officersmässarna.

Söker du bostad för det mer långsiktiga boendet har vi strax utanför flottiljområdet ett antal genuina och trivsamma radhus och villor som tidigare tjänat som tjänstebostäder. Dessa hyrs ut på längre kontrakt och är mycket uppskattade bostäder. Genom att hyra din bostad här kombinerar du hyreslägenhetens flexibilitet och bekymmersfrihet med att ha en egen täppa och närhet till rekreation och natur. Du slipper obehagliga överraskningar då allt kan ingå i priset – el, vatten & avlopp samt värme. Beroende på vilken typ av bostad du väljer kan du även låta städning och snöröjning ingå i din hyresrätt. 

Du kan alltid känna tryggheten i att ha tillgång till vår dygnet runt-jour om något skulle inträffa.

Söderhamn ligger vid havet i det vackra Hälsingland. Med tåg eller E4 tar vi oss till och från Stockholm och Mälardalen på två timmar. Välkommen du med!

  • Vandrarhem med stor kapacitet
  • Lägenheter och friliggande hus
  • Nära till naturen

Kontakta oss så ser vi till att hitta den bästa lösningen för just ditt boende.

Se mer på: https://www.youtube.com/watch?v=BfyBIna2YJM