Hoppa till huvudinnehåll

Om våra hyresgäster

Staffangymnasiet Söderhamn, med lång erfarenhet och tradition av yrkesutbildningar!

Staffangymnasiet Söderhamns kommun har hyrt lokaler på Flygstaden i Söderhamn sedan början av 2000-talet. De erbjuder i dagsläget tre program:

Söderhamns Byggröjning en av Flygstadens äldsta hyresgäster

Söderhamns Byggröjning arbetar uteslutande mot företagskunder och är en av de äldsta hyresgästerna hos Flygstaden i Söderhamn. Företaget startades av Kent Nylander 1989 och har cirka 14 moljoner omsättning samt 14 stycken anställda. I starten arbetade man främst med riv- och röjningsarbeten på byggarbetsplatser men har under senare tid även adderat ett ytterligare ben att stå på d.v.s.

Landstingets Medarbetardagar

När Landstinget Gävleborg sökte lokaler för sina medarbetardagar våren 2014 var ett av kraven att det skulle rymma ett stort antal utställningar och ge förutsättningar för 7 föreläsningar, samt lunchplats för 2500 personer. Flygstaden i Söderhamn var ett alternativ som uppfyllde de speciella krav på lokal som man efterfrågade.

Pensionsmyndighetens nya lokaler

Pensionsmyndigheten invigde sina nya lokaler på Flygstaden i Söderhamn den 22 januari 2014.

Från Stockholm till Söderhamn

Skyltar & Märken AB på Flygstaden! Skyltar & Märken AB startade 1953 i Huddinge. De designar, konstruerar och tillverkar grafisk information, varumärken, skyltar och displayer.
Helt enkelt allt inom skyltar och märken d.v.s. en helhetsleverantör.

 

Sidor