Hoppa till huvudinnehåll

Hotell och konferens

Konferens eller kick off med aktiviteter och team building – Flygstaden erbjuder de perfekta förutsättningarna. Med brett utbud av aktiviteter samt lokaler för boende och konferens finns här möjlighet att ordna sammankomster för allt från små sällskap till riktigt stora. Maximalt utnyttjat finns 150 bäddar att tillgå på området.

De stora ytorna både utom- och inomhus samt de varierande naturtyperna gör området idealiskt för exempelvis maskinutställningar och mässor med friluftstema. Eftersom boende, restaurang och kringaktiviteter finns på platsen är förutsättningarna de bästa för skapa event där kunder och utställare verkligen får chansen att mötas.

Alla tekniska hjälpmedel som projektorer, bredband med fiberanslutning, OH, TV finns naturligtvis tillgängliga. Även kopieringsservice finns inom området.

För den mer aktivt inriktade företagskonferensen finns stora möjligheter till teambuilding både inom och i direkt anslutning till Flygstadenområdet. Hällåsen/Hällmyra-området som är Hälsinglands främsta idrotts- och motionsområde ligger inom gångavstånd. På Hällåsen finns bandy-, fotbolls-, och tennisplaner. Inomhushallar finns för fotboll, ishockey, tennis och gokart. Utöver detta finns även en friidrottsanläggning där SM kommer att hållas 2015.

På Aquarena hittar du förutom simbassänger och relaxavdelning ett mycket uppskattat lekland med vattenrutschbanor för alla smaker. Från spårcentralen vid Hällmyra utgår skid- och motionsspår av högsta klass. Vintertid är spåren allmänt erkända som några av de mest välpreparerade som står till buds. Elljusspåret omfattar tio kilometer i vacker och varierad terräng.

Den tidigare underofficersmässen används idag som festvåning och är en populär lokal för jubileumsmiddagar och högtidsfester. Lunch serveras dagligen på områdets egen restaurang – Funemässen – som också serverar frukost och middag till sällskap efter överenskommelse. Restaurangen erbjuder även julbord och kan abonneras för enskilda sammankomster.

Söderhamn ligger vid havet i det vackra Hälsingland. Med tåg eller E4 tar vi oss till och från Stockholm och Mälardalen på två timmar. Välkommen du med!

  • Övernattningsmöjligheter för stora sällskap
  • Aktiviteter inom och i närheten av området
  • Kopieringsservice och tekniska hjälpmedel på plats
  • Restaurang

Kontakta restaurang Funemässen för skräddarsydd konferens med boende, måltider och aktiviteter.

Telefon: 0270-738 38

E-post: funemassen@soderhamn.com

alternativt boka på http://www.booking.com/hotel/se/flygstaden-vandrarhem.sv.html?sid=780332...