Hoppa till huvudinnehåll

Lediga lokaler

Inom Flygstadens område finns ett brett utbud av kommersiella lokaler. Vi kan idag erbjuda ytor som passar de flesta typer av verksamheter och i alla stadier av utveckling.

Kontor

För det mindre företaget har vi enskilda rum i kontorshotell där all önskvärd service finns tillgänglig. Här finns bland annat tillgång till mötesrum, kaffemaskin och utskriftsservice. Naturligtvis finns all övrig infrastruktur på plats som telefon och bredband via fiber. Vi kan även erbjuda telefonpassning och städservice om så önskas. För större tjänsteverksamheter finns lediga kontorslokaler tillgängliga för omgående inflyttning, komplett med personalutrymmen och parkeringar. Därutöver tillkommer ytor som kan anpassas helt efter kundens behov.
Utöver kontorslokaler finns utbildnings- och kurslokaler att tillgå för såväl enstaka tillfällen som längre kontrakt.

Industri- & verkstadslokaler

Flygstaden AB tillhandahåller industrilokaler för alla typer av tillverkande industri, service och underhåll. I vårt fastighetsbestånd ingår verkstäder, lager och tillverkningslokaler.
Idag kan vi erbjuda flera välutrustade verkstadslokaler, med el, tryckluftssystem, telfer/travers och oljeavskiljare.
I några av dessa lokaler finns gymnasieskolans fordons- och industriprogram samt vuxenutbildning med verkstadsinriktning. Flera lokala företag som samarbetar med dessa lovordar den goda försörjningen av arbetskraft.

Inom området finns högklassiga lokalytor väl lämpade för tillverkande industri i stor skala. De i många fall pelarfria lokalerna har takhöjder upp till 9 meter och porthöjder och portbredder på upp till 8 x 22 meter. Samtliga har gott om kringytor som medger bra utrymme för transporter och uppställning. I de flesta av verkstads- och industrilokalerna finns personalutrymmen och kontor i direkt anslutning. Kontorslokalerna har bredbandsanslutning via fibernät.

Lager

Inom Flygstadenområdet finns stora ytor väl anpassade för lager.
Stora carports med skärmtak och öppna sidor passar väl till mindre väderkänsligt gods, fordon och båtar. Där kraven på klimatskydd är större finns ett stort utbud av lager i varierande storlek. Eftersom många av dessa är byggda för uppställning och service av flygplan och helikoptrar är de mycket rymliga med stora portar. De är väl skyddade och de flesta erbjuder möjlighet till frostfri lagring året runt. Separat infart för tung trafik och stora manöverutrymmen gör att logistiken flyter mycket bra. De goda logistikförutsättningarna inom området och de stora fria ytorna gör att expansionsmöjliheterna är i det närmaste obegränsade.

Att hela området är inhägnat och bevakat vilket gör Flygstaden extra lämplig för känslig verksamhet med höga säkerhetskrav.
För besökare och anställda inom området finns ett stort antal parkeringsplatser att tillgå, varav många är utrustade med motorvärmare.

Många av våra lokaler är populära hyresobjekt även bland privatpersoner. Detta gäller tillexempel uppställningsplatser för husbilar, husvagnar och båtar. För dessa kan vi erbjuda frostfria utrymmen, men även prisvärda platser under skärmtak. Både företag och privatpersoner utnyttjar även möjligheten att hyra förrådslokaler av varierande storlek för tillfälliga eller långsiktiga behov.
Eftersom många byggnader ligger helt ostört har flera musikgrupper sina replokaler här.
På området finns även ett mycket modernt produktionskök med stor kapacitet.

Söderhamn ligger vid havet i det vackra Hälsingland. Med tåg eller E4 tar vi oss till och från Stockholm och Mälardalen på två timmar. Välkommen du med!

  • Flexibla lokaler i alla storlekar
  • Stora pelarfria ytor
  • Takhöjder upp till 9 meter
  • Inhägnat och bevakat område
  • Lager- och uppställningsytor.

Kontakta oss för lösningar på dina lokalbehov.